Boligerne

Hvis du eller din pårørende snart skal til at flytte i plejebolig, kan du læse mere om boligtyperne på Plejecenter Bernadottegården herunder.

Lidt om boligerne

Bernadottegården består af 60 plejeboliger, hvoraf tre er midlertidige. Disse boliger er fordelt på tre huse, som henholdsvis kaldes Hus 1, 2 og 3.

Hvert enkelt hus er bygget i to etager og består af en firlænget bygning med et fælles midterareal, en atriumgård, der fungerer som både opholds- og spisestue.

Boligerne på cirka 30 m2 er er placeret i stueetagen og på 1. sal.

Din bolig består af en gang, et badeværelse og en stue samt et lille tekøkken med tilhørende køleskab. Boligerne i stueplan har en lille terrasse og have, mens boligerne på 1. sal er med svalegang.

Du får desuden en personlig kaldebrik, som gør det muligt for dig at tilkalde os fra din bolig. Du kan enten få den om halsen i en halskæde eller i et armbånd om håndleddet. På den måde er vi altid lige i nærheden, hvis du får brug for hjælp.

Seniorhøjskolen på Bernadottegården hører til i hus 4. Derudover indeholder hus 4 en frisørsalon, fodpleje – og sygeplejeklinik.